6. Новий 2020 рік та fitU

Святкування нового 2020 року пройшло дуже весело та «по-домашньому». Другого січня я обіцяв собі що нічого не буду робити та відпочивати - це мій перший офіційний вихідний-робочий день, цього зробити я не зміг і вже з 11 години ранку почав працювати.

Для мене все було дивно. Як це встати о 8 годині ранку, не кваплячись поснідати і робити те, що хочеш? Для порівняння я вставав о 6:30, їхав на роботу, після роботи їхав до швачки, в потім в зал. Додому я потрапляв о 21:30, і так півроку. То була жесть! З початком «нового життя» не скажу що я працював по 8 годин, були дні що по 4, були що по 14, але розуміння того що от от все буде Ок вело нас вперед.

Новорічні свята ми переживали весело і без продажів. Взагалі без продажів, реклама просто зжирала бюджет - це був жах. Розуміння того що ти щодня витрачаєш 700-800грн., а натомість отримуєш Нуль наштовхувало на думки, а чи правильно я вчинив, що звільнився з роботи? Як жити далі і що робити? На додачу до того всього наша швачка, з якою ми співпрацювали півтора року та двічі підвищували ціни на пошив з власної ініціативи сказала що у неї немає часу виконувати наші замовлення. Круто правда? Ми не могли подумати що в січні люди реально півмісяця п’ють, їдять і ніфіга не роблять. За той самий перший місяць вільного плавання ми заробили цілих 1500грн.

Розуміючи що потрібно щось робити ми почали шукати вихід і врешті решт знайшли його! Побачивши рекламне оголошення в інстаграм ми познайомились з новими людьми, обговорили всі умови по роботі та перевезли всі залишки до них в цех. Цех знаходиться у Харкові і ми відправили все наше добро поговоривши з ними лише декілька разів по FaseTime. Лекала по яких шились всі наші речі залишились у минулої швачки і прийшлось все відновлювати з нуля! Звісно ж це влетіло нам в копієчку і при відновленні останніх та людина ще й зламала хребет! Посковзнулась і впала!!! Місяць був просто жесть. З позитивного: у нас з’явилась жіноча колекція!) Все!) Чоловічі замовлення ми приймали і сподівались що от от відправимо, але з такими форс-мажорами ніхто не може нічого зробити.

Так закінчилась зима і два місяці пекла. Той хто думає що бізнес - це весело і робити майже нічого не потрібно, дуже сильно помиляється! Хватає всього, головне не падати духом, робити висновки і рухатись далі!